Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Hondje doodgebeten in Vlissingen, politie zoekt getuigen

Toegevoegd: 09-07-2024, 17.14 uur
Hondje doodgebeten in Vlissingen, politie zoekt getuigen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Dit weekeinde heeft in Vlissingen een hond een andere hond doodgebeten. Dat meldt de politie. Er wordt nog gezocht naar getuigen.

Zondag liep een man met zijn hondje bij de Glacisstraat. Op een gegeven moment werd zijn viervoeter aangevallen door een andere hond, volgens de politie een groter Pitbull-achtig exemplaar. De bruine hond beet vervolgens het kleine hondje dood.

Volgens de politie sprong de Pitbull-achtige hond uit het openstaande raam van een auto. Mogelijk ging het om een grijze Volkswagen Passat. De politie is nog op zoek naar de eigenaar van de Pitbull-achtige hond. Mensen met tips over het bijtincident kunnen deze doorgeven via het telefoonnummer 0900-8844.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (10-7-2024 om 05:35)
ik hoop dat ze degene oppakken en de hond ook want dit kan gewoon niet meer,arm hondje vreselijk het zal jou hondje maar zijn lief baasje heel veel sterkte toegewenst met het verlies van jullie lieverd
Pieter-jan (9-7-2024 om 22:04)
Pitbull-achtige hond? Haha zalig.. wat is volgens het publiek een pitbull-achtige hond? Kan iemand die beschrijven voor mij?? En waarom dit ras verbieden? De officiƫle cijfers wel eens bekeken van de rassen en de bijt incidenten? Nee eh.. dacht ik al! Nja fijne avond
Poplepol (9-7-2024 om 21:57)
Waarom moet deze persoon gelijk iets te verbergen hebben? Doe eens rustig in uw oordeel. Gelijk zo kort door de bocht hier.
Sjaak (9-7-2024 om 19:50)
Heel veel sterkte voor de eigenaar van het overleden hondje, niet te bevatten zo erg ! En de Aso ? Doorgereden nog wel, hoe laf kan je zijn ! Je bent in mijn ogen nog minder dan een stuk onkruid in mijn stoepje.
MIke (9-7-2024 om 18:37)
Was mijn angst ook toen ik nog in Vlissingen woonde. De stad gaat schrikbarend achteruit incl. de wat minder betrouwbare hondjes en of hun ''baasjes''. En nu niet meteen roepen dat dat in elke andere stad kan gebeuren... Ik heb het nu gewoon even over Vlissingen!
Verbied Pitbull Achtige Honden (9-7-2024 om 18:25)
Hoog tijd om dat ras te verbieden.
Cookie-instellingen beheren