Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Voor mishandeling gezochte motorrijder onderuit Terneuzen

Toegevoegd: 09-07-2024, 19.07 uur
De politie heeft de man ingesloten in Torentijd.
De politie heeft de man ingesloten in Torentijd.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - Een motorrijder die door de politie werd gezocht vanwege een mishandeling is dinsdag in Terneuzen ten val gekomen. De man bleek niet in het bezit te zijn van een rijbewijs.

De politie keken naar de motorrijder uit nadat was gemeld dat deze een 15-jarige jongen zou hebben geslagen nadat de tiener de man had aangesproken op zijn rijgedrag. Op een gegeven moment zagen agenten de man rijden. De verdachte had de politie echter ook in de smiezen en besloot er op zijn motorscooter vandoor te gaan.

De man haalde op de rotonde bij de kruising Churchilllaan - Willem de Zwijgerlaan een personenauto in en wilde vervolgens de Willem de Zwijgerlaan op rijden. "Dit deed hij echter met een veel te hoge snelheid waardoor hij over de middenberm stuiterde en op de weghelft voor het tegemoetkomende verkeer ten val kwam. Hier hielden wij de bestuurder aan", zo meldt de politie.

Bij nadere controle bleek de verdachte, een 23-jarige inwoner van Axel, niet in het bezit te zijn van een rijbewijs. Zijn voertuig bleek niet verzekerd te zijn. Tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt voor de gepleegde mishandeling, het veroorzaken van gevaar en/of hinder op de weg, het rijden zonder rijbewijs en het rijden zonder verzekering.

Politieagenten heben de man ingesloten in het arrestantencomplex Torentijd in Middelburg. Hij zal daar later worden gehoord. Zijn motorfiets is inbeslaggenomen en wordt verbeurd verklaard, aldus de politie.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
bram goeree (11-7-2024 om 13:29)
maar goed dat deze idioot gepakt is .nu nog een hogen staf die andere idioten meer afschrikt dan de flut strafjes die ze uit delen .dia hebben GEEN afschrikwekkende werking
Michel (10-7-2024 om 11:22)
Zet hem op een zandplaat ,midden in de Westerschelde
Blijf alert (10-7-2024 om 11:11)
Ppffff.... Blijf alert: Over de G gezellestraat in Terneuzen racen ze met de scooter op 1 wiel en zonder helm!
De Hoge Hoed (9-7-2024 om 23:27)
Wat een uberkneus zeg. Kan niet tegen kritiek en heeft nul komma nul empathie voor een 15 jarige jongen die hij slaat. Geen volwassen gedrag. Daarnaast heeft hij lak aan de politie en maakt zijn eigen wetten, want meneer vindt dat hij zonder rijbewijs een motor mag besturen. Dan gaan alle narcist alarmbellen weer af. Het blijven lege gekken en verwacht daarom ook het gekste gedrag. Top van de politie dus, dat ze hem hebben gepakt. En nu AUB geen flutstrafje als ie zijn krokodillentranen in de rechtbank in de strijd gooit samen met veel nepspijt. Voor alles keihard straffen!!
p (9-7-2024 om 20:39)
Lekker bezig!!!!
Jac (9-7-2024 om 20:26)
Karma is a bitch
Cookie-instellingen beheren