Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Schietpartij Regentenlaan Middelburg

Toegevoegd: 09-07-2024, 21.01 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - In de Regentenlaan in Middelburg heeft dinsdagavond een schietpartij plaatsgevonden. Er is niemand gewond geraakt. De politie is een onderzoek gestart.

De politie kreeg rond 20.00 uur een melding dat in de straat geschoten zou worden en dat bleek te kloppen. Volgens een politiewoordvoerder zijn een geparkeerde auto en een woning in de straat beschadigd geraakt. "De personen die hierbij betrokken zouden zijn waren niet meer op de locatie. Voor zover bekend is er ook niemand gewond geraakt", aldus de politie.

De Forensische Opsporing is ter plekke om sporenonderzoek te doen. De straat is afgezet met linten. Mensen die tips hebben kunnen deze doorgeven via 0900-8844 of 112 (spoed).

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren