Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Brandweer bevrijdt egel uit hekwerk Zuiddorpe

Toegevoegd: 09-07-2024, 23.45 uur
De brandweer van Axel schoot te hulp.
De brandweer van Axel schoot te hulp.
© Foto: Brandweer Axel
Door: Roland de Jong

ZUIDDORPE - De vrijwilligers van de brandweerpost in Axel hebben dinsdagavond in Zuiddorpe een egel bevrijd die vast was komen te zitten in een hekwerk.

Nadat het onfortuinlijke diertje was ontdekt, werd rond 22.10 uur de hulp van de brandweer ingeroepen om de egel te bevrijden. De brandweer ging zonder spoed ter plekke aan de Boekweitstraat en wist de egel na wat knipwerk te bevrijden.

Het gebeurt vaker dat egels vast komen te zitten in te nauwe openingen in afrasteringen. In april werd de brandweer voor eenzelfde incident ingezet in Waarde.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
bram goeree (10-7-2024 om 13:41)
het gezeik over het besteden van belasting geld zal wel weer los barsten maar wanneer de melder zelf geen kans zag om dat dier te bevrijden is dit een mooie en goede actie
MB (10-7-2024 om 07:52)
Het spijt me heel erg.... Welke mafkees belt hier de brandweer voor? Maar ooh ja, vakantiegeld word dik 49% belast natuurlijk voor dit soort dingen en voor toeslagen ontvangers en budget inners, bijslag ontvangers en uitkering trekkers.... Maar echter het goede nieuws!!! Wie het laatst lacht, lacht het best.
Cookie-instellingen beheren