Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Paul Verberne (61) al maand vermist vanuit Stavenisse

Toegevoegd: 10-07-2024, 08.58 uur
De man wordt sinds 7 juni vermist.
De man wordt sinds 7 juni vermist.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

STAVENISSE - Vanuit Stavenisse wordt sinds vrijdag 7 juni een 61-jarige man vermist: Paul Verberne. De politie heeft vanochtend zijn signalement en foto gedeeld.

De man werd volgens de politie voor het laatst gezien in de omgeving van de haven. Hij is in onbekende richting vertrokken. Verberne verplaatst zich mogelijk met een zwarte fiets van het merk City Hopper. De tweewieler heeft volgens de politie een opvallend breed stuur met een zwart krat en 'zware' / dikke banden.

De vermiste man is circa 1.88 meter lang, heeft bruin haar en blauwe ogen. Ten tijde van de verdwijning droeg Verberne een lichtblauwe spijkerbroek met gat bij de knie, teenslippers, een geruite blouse met de kleuren rood, blauw en wit en een zwarte jas (soort bomberjack).

Mensen met tips over de vermissing kunnen deze doorgeven aan de politie het telefoonnummer 0800-6070.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
VdVonck (11-7-2024 om 08:52)
@Drica: Het is een volwassen man en blijkbaar was de vermissing eerst niet zorgelijk. Je hebt het recht om (vrijwillig) te verdwijnen als meerderjarige. Hopelijk vinden ze de beste man snel in goede gezondheid terug!
Drica (10-7-2024 om 10:54)
Wel raar dat we dit bericht pas op 10 juli als hulpvraag zien.
Cookie-instellingen beheren