Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 4 km

Zeeuwse politiechef Manusama wordt burgemeester

Toegevoegd: 10-07-2024, 10.46 uur
Manusama bij de start van de Zeehavenpolitie vorig jaar zomer.
Manusama bij de start van de Zeehavenpolitie vorig jaar zomer.
© Foto: Eugène Harthoorn (archief)
Door: Roland de Jong

CAPELLE AAN DEN IJSSEL - De politie moet op zoek naar een nieuwe chef voor het district Zeeland. De huidige districtschef Joost Manusama wordt namelijk burgemeester van de gemeente Capelle aan den IJssel.

Manusama (59) begon in 2019 als hoogste baas van het politiediscrict Zeeland. Hij studeerde Bestuurskunde en Bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam en ging vervolgens aan de slag bij de politie. Hij diende in Breda bij het Korps Landelijke Politiediensten en was Sectorhoofd Basis Politie Onderwijs bij de Politieacademie.

De gemeenteraad van Capelle aan den IJssel heeft Manusama gisteren voorgedragen als burgemeester. Hij wordt naar verwachting woensdag 25 september geïnstalleerd in zijn nieuwe functie.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ik (10-7-2024 om 16:32)
Geweldig,hopen dat hij dan wat meer tegen criminelen kan doen.En harder kan optreden zonder dat Den- Haag er wat van verbied.
henky (10-7-2024 om 12:01)
Dan hebben zei daar één goede burgermeester aan die de klappen van de zweep aan kan
Cookie-instellingen beheren