Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrouw bij te water geraakte auto mogelijk onder invloed

Toegevoegd: 10-07-2024, 12.48 uur
Bij de auto werd verder niemand aangetroffen.
Bij de auto werd verder niemand aangetroffen.
© Foto: Roland de Jong
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De vrouw die vannacht werd aangetroffen in de buurt van de auto die te water raakte bij één van de opritten van de A58 bij Middelburg, scoorde positief bij een indicatieve drugstest.

De hulpdiensten kregen rond 00.45 uur de melding dat een personenauto van de weg was geraakt. Ter plekke werd op straat een doorweekte vrouw aangetroffen. Zij vertelde de politie dat ze een ongeval had gehad en dat het voertuig in het water lag. Ook gaf ze aan dat sprake was van meerdere inzittenden.

Naar aanleiding van de informatie van de vrouw werd een zoekactie opgestart, maar uiteindelijk werden geen andere inzittenden aangetroffen. "De personen waar het om zou gaan, bleken gewoon thuis te zijn", zo laat de politie weten. Uit een eerste indicatieve test bleek dat de vrouw onder invloed van drugs was. De politie kon echter niet vaststellen dat de vrouw degene was die de auto had bestuurd en daarom werd ze niet aangehouden.

Bergingsbedrijf Kuzee heeft de auto getakeld. Vanwege het ongeluk was de oprit richting Bergen op Zoom tot circa 02.15 uur afgesloten voor al het verkeer.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Emergo (11-7-2024 om 15:17)
Is er hier iemand die denkt dat deze affaire geen staart krijgt, wat naief.
optimist (11-7-2024 om 12:47)
Echt Nederland op zijn smalst, hoeveel bewijs heb je nog nodig??
Mar (11-7-2024 om 09:10)
@ Willem, de auto als die van haar is dan al een aderlating toch. Drugstest? De personen die gewoon thuis waren? Verder onderzoek wordt er dan niet gedaan geen "tijd" voor? Net als die Belg waar een kind overleed in zijn auto, had zich buitengesloten? Waarom waarschuwde hij dan geen hulpdiensten? Raar verhaal, vraag me soms af of men mensen zonder meer maar geloofd.
Kreltje (10-7-2024 om 21:11)
Tut tut, wie van de reageerders kent de bestuurster? Niet te snel met je oordeel
R2 (10-7-2024 om 17:18)
Dus zo moet het .Zien dat je uit de auto komt. Gewoon zeggen dat je niet hebt gereden . Zat of onder de drugs .Het maakt niet uit. Dit is Nederland op zijn best.
R2 (10-7-2024 om 15:51)
Kan toch ,de bestuurder is m gepeerd en de bijrijder staat er nog.
Cookie-instellingen beheren