Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Middelburg: 'Mogelijk werd geschoten tussen mensen op straat'

Toegevoegd: 10-07-2024, 14.21 uur
Op straat werd een kogelhuls aangetroffen.
Op straat werd een kogelhuls aangetroffen.
© Foto: Roland de Jong
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Het schietincident gisteravond in Middelburg vond mogelijk plaats tussen mensen op straat en niet specifiek op de woning die werd geraakt. Dat meldt de politie zojuist.

Rond 20.00 uur meldde een omwonende van de Regentenlaan dat er was geschoten op een woning en een auto. "We kregen door dat er mogelijk meerdere personen op elkaar aan het schieten waren. Agenten waren snel ter plaatse maar troffen echter niemand meer aan", zo vertelt de politie.

Op straat werd een afzetting gemaakt en hierbij werd ook een kogelhuls gevonden. Deze is door de politie veilig gesteld voor nader onderzoek. Wat er precies is gebeurd, is nog altijd onduidelijk. "Mogelijk is er geschoten tussen mensen op straat. Er is voor zover bekend niemand gewond geraakt. Wij zijn nog op zoek naar meer informatie", aldus de politie.

De politie roept mensen die iets gezien hebben op om zich te melden. Ook mensen die een cameradeurbel hebben die wellicht iets heeft vastgelegd dat interessant kan zijn voor de recherche, worden gevraagd zich te melden. Dit kan via het algemene politienummer 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
job (11-7-2024 om 19:35)
Rick hier gaan ze pas denken als het water boven de middel komt(veel te laat dus) Ze willen in lalaland blijven..........
Rick Roll (11-7-2024 om 14:10)
Maar we hebben toch wetten tegen wapengebruik? En mij is altijd verteld dat er geen wapens zijn want die zijn verboden dus hoeven we ons ook geen zorgen te maken over onze zelfverdediging. Zoals al verwacht was; De enige die nu dus wapens hebben, zijn de criminelen. Fijn.
Jac (11-7-2024 om 01:29)
In Vlissingen extra controles ivm de vele schietpartijen van de laatste tijd, het schietgrage tuig nu uitgeweken naar Middelburg?
De Hoge Hoed (10-7-2024 om 19:56)
Heerlijk die antisociale gekken die nog steeds in hun kleuterjaren zijn blijven hangen en oorlogje blijven spelen. Het enige verschil is dat ze het nu menis doen voor macht en geld. Hoe simpel en leeg kun je zijn van binnen? Ga gewoon met elkaar ergens afspreken in een afgelegen gebied en ga daar lekker op elkaar schieten. AUB wel goed mikken, dan lopen er weer wat minder gestoorde narcisten gekken rond op deze planeet. Lager dan IQ 80 niveau zo midden onder de mensen en huizen.
job (10-7-2024 om 16:54)
hoeveel wapenhandelaren zijn er nu gepakt? Lol terwijl je voor paarwietplantjes zo op straat staat. blijkbaar vind de burger dat het goed gaat......... lol. want er verandert niks........ en we betalen steeds meer voor.................... ???
Rien (10-7-2024 om 14:38)
Achterlijke figuren.
Cookie-instellingen beheren