Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vijf kliko's in brand gestoken in Terneuzen

Toegevoegd: 11-07-2024, 12.49 uur
Vijf kliko's in brand gestoken in Terneuzen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - In de omgeving van de Oranjestraat in Terneuzen zijn in de nacht van woensdag op donderdag meerdere papierkliko's in brand gestoken.

De brandweer kreeg rond 03.20 uur de melding dat er afvalbakken in brand stonden. Ter plekke bleken brandjes te woedden in de Beatrixstraat, de Bernhardstraat, de Juliana van Stolbergstraat en de Oranjestraat. In totaal stonden vijf kliko's in brand. In sommige gevallen sloeg het vuur over naar een schutting. Bewoners, brandweer en politie hebben de branden geblust.

De politie heeft van verschillende gedupeerden aangifte opgenomen. Er is een onderzoek gestart om de dader(s) te achterhalen. De politie is nog op zoek naar getuigen en mensen met camerabeelden. Informatie is bij de politie welkom via het telefoonnummer 0900-8844 of via het WhatsAppnummer van de politie: 06-12207006.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Drica (11-7-2024 om 18:07)
Zal dit een gevolg zijn van de verloren pot in het EK?
Cookie-instellingen beheren