Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Fietser gewond bij valpartij 's-Heer Hendrikskinderen

Toegevoegd: 11-07-2024, 13.13 uur
Het ongeluk gebeurde op de Westeweg bij 's-Heer Hendrikskinderen.
Het ongeluk gebeurde op de Westeweg bij 's-Heer Hendrikskinderen.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Roland de Jong

'S-HEER HENDRIKSKINDEREN - Een fietser is donderdag aan het einde van de ochtend gewond geraakt bij een eenzijdig ongeluk in de polder bij 's-Heer Hendrikskinderen.

De fietser kwam door onbekende oorzaak ten val. Dat gebeurde omstreeks 11.00 uur op de Westeweg. Na de melding kwamen handhavers van de gemeente, politieagenten en ambulancemedewerkers ter plekke.

Het slachtoffer is uiteindelijk per ambulance overgebracht naar een ziekenhuis. De fiets is meegenomen door de handhaving.

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Thijs (12-7-2024 om 12:03)
Elektrische fiets.... Daar heb je de oorzaak al Mensen hebben het altijd over veiligheid en het milieu, maar als puntje bij paaltje komt zijn de meesten gewoon lui. De elektrificatie van alles wordt de grootste milieuramp van de toekomst. Maar ja, sommige mensen verdienen daar zo lekker aan...
Cookie-instellingen beheren