Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Automobilist rijdt over been jongen (8) en rijdt door

Toegevoegd: 11-07-2024, 13.20 uur
Automobilist rijdt over been jongen (8) en rijdt door
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Een automobilist is woensdagmiddag in Middelburg over het been van een 8-jarige jongen gereden. Hij stapte uit, maar ging er vervolgens toch vandoor. Dat meldt de politie.

Het incident gebeurde woensdag tussen 16.00 en 16.30 uur bij de Rijnstraat. Volgens de politie reed de auto over het been van de 8-jarige jongen maar raakte hij gelukkig slechts lichtgewond. De politie wil echter wel met de automobilist spreken en doet daarom een oproep aan hem en eventuele getuigen om zich te melden.

De dader reed in een grijze auto. Mensen die meer weten over de aanrijding kunnen bellen met 0900-8844 of de politie een WhatsAppbericht sturen via 06-12207006. Anoniem tips doorgeven kan via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
JvdM (11-7-2024 om 19:09)
Hallo Rick, klinkt alsof je erbij was.
Rick Roll (11-7-2024 om 14:05)
Ik geloof het verhaal per direct al niet; Over het been van een 8 jarige gereden, maar die is alleen lichtgewond geraakt? We hebben het niet over een VOET gereden, er staat specifiek BEEN. Hoe rij je over een been heen waarbij die NIET breekt? Dat kan alleen als het been al op de weg ligt, want dan wordt de druk evenredig verdeeld. Pijn doet het wel, maar breken (met een gewone auto) zal dan waarschijnlijk niet gebeuren. Denk dat het weer eens een verzonnen verhaaltje is; Kind rent de weg op zonder te kijken en rent tegen de auto aan. Automobilist stapt uit, constateert dat er niets aan de hand is en rijdt weer weg. Kind verzint vervolgens verhaal en 'journalisten' nemen het klakkeloos over. Leer mij 'journalisme' van tegenwoordig kennen!
Cookie-instellingen beheren