Weerbericht:
In de zuidelijke helft enkele buien.
Verkeersinformatie:
Geen files

Nachtelijke brandstichter actief in Goes

Toegevoegd: 25-08-2007, 09.43 uur
Door: Rene Proos & Roland de Jong

GOES - In de buurt van de Kamperfoeliestraat in Goes hebben zaterdagmorgen vroeg enkele kleine brandjes gewoed.

Op de hoek Kamperfoeliestraat/Leliestraat stonden rond 04.40 uur twee hoopjes met papier in brand. Op de Tulpstraat was gepoogd een klikobak met papier in brand te steken. De brandweer van Goes, die onder prioriteit twee ter plaatse kwam, had de hoopjes papier snel geblust.

De brandweerlieden hebben ook de kliko nog even gecontroleerd. Hier was geen inzet meer nodig: een buurtbewoner had de brand inmiddels al geblust met een emmertje water.

De politie heeft nog een zoekslag door de buurt gemaakt, maar kon geen andere brandjes vinden. De brandweer kon na ongeveer 20 minuten weer terugkeren naar de kazerne aan de Oranjeweg.

Alle brandjes zijn aangestoken. Er kon geen dader worden gepakt.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren