Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Aanhoudingen voor inbraken in auto's

Toegevoegd: 28-08-2007, 15.17 uur
Door: Politie Zeeland

MIDDELBURG - Politie Zeeland heeft dinsdag even na 03.00 uur twee jongens aangehouden in de Merwedestraat en de Biesbosstraat in Middelburg.

De politie trof de twee, na een melding dat twee jongens zich verdacht ophielden bij geparkeerde auto’s, aan in de Haringvlietstraat waar zij probeerden te ontkomen aan de politie.

Even later konden ze worden staande gehouden. In de rugzak van een van hen zaten een aantal autoradio’s. Hierop zijn de 17-jarigen, afkomstig uit Middelburg en Kapelle, aangehouden.

Politie Zeeland verzoekt bezitters van onlangs opengebroken auto’s in de Volkerakstraat en omgeving aangifte te doen op het politiebureau in Middelburg.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren