Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
17 files van totaal 61 km

Automobilist rijdt door na aanrijding

Toegevoegd: 02-09-2007, 09.01 uur
Door: Politie Zeeland

HEINKENSZAND - De politie heeft zaterdagavond om 21.30 uur een 20-jarige man uit Heinkenszand in zijn woning aangehouden omdat hij zonder te stoppen was doorgereden nadat hij opzettelijk een aanrijding had veroorzaakt.

Kort voor zijn aanhouding was hij op Clara’s Pad met zijn auto opzettelijk enkele malen tegen de achterzijde van de invalidenfiets (een zgn driewieler) van een 47-jarige vrouw uit Heinkenszand gereden. Hierna was hij zonder te stoppen weggereden.

Omdat zijn kenteken was genoteerd, kon hij in zijn woning worden aangehouden waarna hij werd overgebracht naar het politiebureau voor verhoor. Omdat hij onvast ter been was, werd daar van hem een blaastest afgenomen waaruit bleek dat hij ruim boven de toegestane hoeveelheid alcohol zat.

Zijn rijbewijs werd ingenomen en de 20-jarige man is in verzekering gesteld voor verder onderzoek. Zijn auto is in beslaggenomen voor een technisch onderzoek. De 47-jarige vrouw kwam met de schrik vrij.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren