Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
17 files van totaal 64 km

Motorrijders onderuit door modder op de weg

Toegevoegd: 03-09-2007, 09.12 uur
Door: Politie Zeeland

RILLAND - Op de Frederikaweg zijn zondagmorgen rond 11.15 uur enkele motorrijders onderuit gegaan door modder de weg.

Omdat het wegdek glad was ging een 45-jarige motorrijder uit Prinsenbeek als eerste onderuit waarna een achterop komende 59-jarige motorrijder uit de gemeente Korendijk (ZH) over hem heen reed en ook ten val kwam.

Een achter hem rijdende 56-jarige man uit Etten-Leur kon nog wel op tijd stoppen maar kon zijn motor niet overeind houden omdat zijn voeten weggleden op de glibberige weg waarna zijn motor op de zijkant viel. Geen van de motorrijders raakte gewond, hun motoren raakten wel beschadigd.

Ter hoogte waar de modder op de weg begon was in de berm een bordje geplaatst met daarop een waarschuwing voor slik op de weg.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren