Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Automobilist rijdt door na aanrijding in Clinge

Toegevoegd: 03-09-2007, 09.15 uur
Door: Politie Zeeland

CLINGE - Een 40-jarige automobilist uit de gemeente Hulst is zondagmiddag doorgereden nadat hij op de Gravenstraat achterop de auto van een 30-jarige man uit dezelfde gemeente was gereden.

Na de aanrijding was de 40-jarige automobilist had weg gereden richting de Belgische grens. Hij had alleen de pech dat zijn kentekenplaat als stille getuige was achtergebleven op de plaats van het ongeval.

Nadat de adresgegevens waren opgevraagd, ging de politie bij de man op huisbezoek. De 40-jarige man ging mee naar het politiebureau voor het afleggen van een verklaring. Omdat zijn adem naar alcohol rook, werd een blaastest afgenomen waaruit bleek dat hij ruim 3,6 maal de toegestane hoeveelheid alcohol had gedronken.

Zijn rijbewijs werd ingenomen waarna proces-verbaal werd opgemaakt.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren