Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
17 files van totaal 63 km

Drie Duitse auto's gestolen op Walcheren

Toegevoegd: 03-09-2007, 09.23 uur
Door: Politie Zeeland

MIDDELBURG - Dit weekend zijn op Walcheren drie Duitse auto’s gestolen. Zaterdag tussen 15.45 en 17.45 uur werd vanaf een drukke parkeerplaats aan de Veersedam bij Vrouwenpolder een grijze VW-transporter met het kenteken MK-WW-2505 gestolen.

Het busje is ingericht voor vervoer van 7 personen en stond vlak naast een parkeerautomaat. Op de zijkant van het busje staat de tekst Walter Forbau. Zondagmiddag werden in Oostkapelle twee auto’s gestolen.

Tussen 12.45 en 13.45 uur werd vanaf een parkeerplaats bij Kasteel Westhove een zilverkleurige VW personenbus, voorzien van het Duitse kenteken RUD-JS-811, gestolen. Het betreft een zgn Multi Van, die is voorzien van 2 stoelen voorin, 1 draaibare stoel in het midden met achterin een 3-zits bank.

Vanaf parkeerplaats Vier Hoogten werd zondag tussen 15.00 en 18.00 uur een antraciet kleurige Audi A6 gestolen. Kenteken is MYK-S-5547.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren