Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
21 files van totaal 75 km

Brandweerdag in binnenstad Terneuzen

Toegevoegd: 03-09-2007, 09.32 uur
Door: Provinciale Zeeuwse Courant
TERNEUZEN - Een hoogwerker zorgde zaterdag tijdens de open dag van de Terneuzense Brandweer voor een unieke blik op de binnenstad. Het was één van de vele attracties op het marktplein, dat vol stond met zo'n twintig brandweervoertuigen, materieel en informatiestands.

Het Terneuzense korps presenteerde zichzelf in optima forma. Veiligheid in de Kanaalzone was door de organisatie dit keer als thema gekozen. Alle grote bedrijven, behalve Dow, waren aanwezig.

"Veel mensen die in deze streek wonen, hebben geen idee van wat er gebeurt en hoe de zaken geregeld zijn als er 'iets' bij een van de bedrijven gebeurt. We wilden met dit thema de mensen laten zien, dat de bedrijfskorpsen prima in staat zijn om bij problemen de eerste klap op te vangen en dat wij daarna voor de assistentie zorgen", aldus Frits van Zadelhof van Brandweer Terneuzen.

Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren