Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
16 files van totaal 59 km

Veel boetes bij grote controle Terneuzen

Toegevoegd: 03-09-2007, 21.14 uur
Door: Politie Zeeland

TERNEUZEN - De politie heeft afgelopen weekend gecontroleerd op snelheidsovertredingen op de sluip- en omleidingsroutes rondom de Tractaatweg.

Afgelopen weekend was de Tractaatweg tussen vrijdag 20.00 en maandag 05.00 uur afgesloten voor het verkeer. Dit zal ook de komende vier weekenden het geval zijn. Door de politie zullen extra snelheidscontroles worden gehouden op de sluip- en omleidingsroutes rondom deze afsluiting.

Dit heeft afgelopen weekend al geleid tot snelheidscontroles in de Koegorspolder, Magrette en de N252 waarbij in totaal 454 processen-verbaal zijn uitgeschreven. Met betrekking tot het negeren van de afsluiting van de Tractaatweg werden in totaal 52 processen-verbaal opgemaakt voornamelijk aan Belgische en Franse bestuurders.

De politie zal ook de komende weekenden extra aandacht besteden aan de afsluiting van de Tractaatweg.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren