Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
19 files van totaal 72 km

Man met auto over de kop op Boulevard

Toegevoegd: 06-09-2007, 16.10 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - Op de Boulevard Evertsen in Vlissingen is donderdagmiddag een personenauto over de kop gevlogen. Het voorval trok veel bekijks.

De bestuurder van de auto, een 19-jarige man uit Breda, raakte even voor 14.00 uur een stenen paaltje en vloog daarna met zijn rode Renault 19 over de kop. Het voertuig kwam op zijn dak tot stilstand. De man kon het voertuig zonder kleerscheuren verlaten.

De oorzaak van het ongeluk is onbekend. Bergingsbedrijf Kuzee heeft de auto weggesleept. De strandwacht en de politie assisteerden hierbij.

Na het ongeluk lekte er olie op de weg. Kuzee heeft absorptiekorrels gestrooid om verdere verspreiding van de olie tegen te gaan. Een medewerker van de gemeente heeft het wegdek schoongeveegd.

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren