Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Zwaar ongeluk met beknelling Oesterdam

Toegevoegd: 07-09-2007, 09.07 uur
Door: Roland de Jong

THOLEN - Bij een aanrijding op de Oesterdam op Tholen zijn donderdagavond meerdere personen gewond geraakt. Er was ook sprake van een beknelling.

Het ongeluk vond rond 18.00 uur plaats. Direct werden meerdere ambulances, de traumahelikopter uit Rotterdam en de brandweer ter plaatse gestuurd. Eénmaal ter plekke troffen de hulpverleners een auto aan die op zijn kant lag met daarin één slachtoffer. Ook in een andere auto zat nog een gewonde.

De brandweer heeft de beide slachtoffers uit hun benarde posities moeten bevrijden. Ze zijn per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De traumahelikopter is niet meer ter plaatse geweest.

De politie heeft onderzoek gedaan naar de oorzaak van de botsing.

Foto'sReageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren