Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
17 files van totaal 64 km

Fietser zwaargewond bij ongeval W'dijk

Toegevoegd: 08-09-2007, 20.11 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong

WOLPHAARTSDIJK - Bij een aanrijding op de kruising van de Molendijk met de Noordijk en de Lepelstraat in Wolphaartsdijk is zaterdagochtend één persoon zwaargewond geraakt.

Rond 09.20 uur kwam een 68-jarige fietsster uit de gemeente Goes door nog onbekende oorzaak in botsing met een donkerkleurige auto met aanhangwagen. De vrouw kwam hierbij ongelukkig ten val. De bestuurder van de auto reed na de aanrijding door. Volgens de politie heeft hij/zij wellicht niets van de botsing gemerkt.

Het mobiel medisch team uit Rotterdam kwam met de traumahelikopter ter plaatse om medische assistentie te verlenen aan het ambulanceteam. Het slachtoffer is met onbekend letsel per helikopter overgebracht naar het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam.

De dienst Verkeers Ongevallen Analyse (VOA) van de politie heeft ter plekke onderzoek verricht. Hiervoor was enige tijds slechts één rijbaan beschikbaar voor het verkeer.

De politie doet nog verder onderzoek naar het voorval en roept getuigen zich te melden. Dit laatste geldt ook voor de bestuurder van de donkerkleurige auto en de bestuurder van een zwarte Seat Leon met Belgisch kenteken die achter de auto met aanhanger reed.

Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren