Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
17 files van totaal 60 km

Felle brand in schuurtje Middelburg

Toegevoegd: 08-09-2007, 23.47 uur
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - De Stadsgewestelijke Brandweer Vlissingen/ Middelburg is zaterdagmiddag uitgerukt voor een brandmelding.

Rond vijf over half twee werd er en brand gemeld in een schuurtje achter een woning aan de Stadhouderslaan te Middelburg. Volgens de melder stond het schuurtje volledig in brand en liep het schuurtje van de buren ook groot gevaar.

Door omwonende was er reeds geblust met een koolzuurblusser en emmers water, zodoende was de brand bijna geblust voor aankomst van de brandweer. De binnenzijde van de schuur is door de brand vernield. De inboedel, waaronder twee scooters liep ook schade op. De buitenzijde van de schuur en de schuur van de buren liepen geen schade op.

De brand is ontstaan doordat brandbare vloeistof op de vloer in brand raakte. Hoe dit precies kon gebeuren is niet bekent. De schade bedraagt zeker enkele duizenden euro’s.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren