Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Beknelling bij ongeluk Noordstraat Biervliet

Toegevoegd: 09-09-2007, 09.46 uur
Door: Roland de Jong

BIERVLIET - Op de Noordstraat in Biervliet heeft zaterdag aan het begin van de avond een zwaar eenzijdig ongeluk plaatsgevonden.

Rond 17.45 uur was de bestuurder van een personenauto met zijn auto fron-taal op een boom gereden. De auto kwam daarna op zijn kant tot stilstand in enkele bossages. De brandweer rukte met twee voertuigen uit om het slacht-offer uit zijn benarde positie te bevrijden. Voor de medische hulpverlening rukten twee ambulances uit.

De gewonde is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Over de aard en de ernst van zijn verwondingen is op dit moment nog geen duidelijkheid. De oorzaak van het ongeluk is nog niet bekend.

De politie zal nog verder onderzoek uitvoeren.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren