Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Brand bij schuurtje woning Terneuzen

Toegevoegd: 09-09-2007, 19.20 uur
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - In de nacht van zaterdag op zondag heeft brand gewoed bij een schuurtje aan de Geulstraat in Terneuzen.

Bij de alarmcentrale kwam rond 00.50 uur de melding binnen dat er brand woedde in een aantal vuilcontainers die gestald stonden tegen een schuurtje in de straat.  Daarop werden de tankautospuit 5630 en de hoogwerker 5650 van Terneuzen onder prioriteit één ter plaatse gestuurd.

Toen de brandweer arriveerde hadden de buren de brand al grotendeels geblust met een tuinslang. Na een korte inspectie door de spuitgasten bleek dat verdere inzet niet noodzakelijk was. De brandweervoertuigen konden dan ook binnen korte tijd weer terugkeren naar de kazerne.

Bij de brand gingen de containers en enkele autobanden in vlammen op. Enkele schuurtjes liepen aan de buitenzijde schade op. De brand is vermoedelijk aangestoken.

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren