Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
15 files van totaal 59 km

Jongeman bruut beroofd na achtervolging

Toegevoegd: 10-09-2007, 04.55 uur
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - In Terneuzen is in de nacht van zaterdag op zondag een 18-jarige automobilist uit Axel op brute wijze beroofd nadat hij eerst enige tijd was achtervolgd.

De man had zijn auto geparkeerd op het terrein van de McDonald's in Terneuzen toen er plotseling twee onbekende mannen naar zijn auto kwamen lopen. De man vertrouwde de situatie niet, startte daarop zijn auto en reed weg.

Even verderop zag hij dat de twee achter hem aanreden. Na een achtervolging wisten de daders de Axelaar klem te rijden op de Mr. F.J. Haarmanweg. Nadat zijn portier met geweld was opengetrokken kregen de automobilist en een inzittende klappen. Ook gristen de daders de autoradio en een GSM weg.

Het tweetal ging er vervolgens weer vandoor in de richting van de Mercedesgarage. Getuigen van het voorval kunnen zich melden bij de politie via het telefoonnummer 0900-8844.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren