Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
15 files van totaal 60 km

Veroorzaker ongeluk laat gewonde achter

Toegevoegd: 11-09-2007, 07.27 uur
Door: Politie Zeeland

DOMBURG - Omstreeks 18.40 uur vanavond heeft een aanrijding plaatsgevonden tussen een fietser en een auto.

Een 44-jarige fietser uit het Duitse Monchengladbach fietste over de Domburgseweg in Domburg. Hij fietste in de richting van Oostkapelle. Een auto reed in dezelfde richting, maar sloeg plotseling rechtsaf een parkeeplaats op (De Tol) De 44-jarige fietser kwam hierdoor ten val.

De auto is doorgereden na het ongeval, zonder zich om het slachtoffer te bekommeren. De fietser is met een hersenschudding overgebracht naar het ziekenhuis. Hij is daar opgenomen. Er meldden zich twee getuigen bij de politie. Toen één van de getuigen hoorde dat er ook een andere getuige was bedacht zij dat haar verklaring overbodig was en deze vrouw is weggegaan.

Omdat er toch nog wat onduidelijkheden zijn in het verhaal, verzoekt de politie deze getuige zich tóch nog te melden. Ook andere mensen die getuige zijn geweest van dit ongeluk worden verzocht zich te melden. Zij kunnen bellen met 0900-8844 of zich bij het politiebureau in Serooskerke vervoegen.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren