Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Motorrijder gewond bij ongeluk Middelburg

Toegevoegd: 12-09-2007, 04.18 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - In Middelburg is dinsdagavond een 32-jarige Middelburgse motorrijder gewond geraakt bij een ongeluk op de Nieuwlandseweg.

Het slachtoffer botste rond 18.40 uur op een lantaarnpaal toen hij op een uitvoegstrook de controle over zijn voertuig verloor. De man reed op dat moment in de richting van Arnestein, komende vanuit de richting van Nieuw- en Sint Joosland.

De motorrijder kwam na de botsing ten val. Hij werd met spoed per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Volgens de politie liep de Middelburger bij de aanrijding letsel op aan zijn schouder. Ook had hij schaafwonden.

De motor van de man liep zware schade op. De lantaarnpaal raakte ook beschadigd. Een medewerker van DELTA heeft deze gerepareerd.

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren