Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Banden lek door glasplaten op de weg

Toegevoegd: 12-09-2007, 19.56 uur
Door: Politie Zeeland

SEROOSKERKE - Afgelopen nacht rond 00.30 uur is op de N57 ter hoogte van Serooskerke een gevaarlijke situatie ontstaan doordat er een aantal grote glasplaten op de weg waren beland.

Vermoedelijk is deze lading door een glasauto verloren. Zowel op de rijbaan, het fietspad en de berm lagen een zestal grote, zware omlijste glazen puien/ramen. Sommige waren totaal gebroken, andere waren binnenin het raamwerk gebroken.

Dit leverde gevaar op voor weggebruikers, zeker ook gezien het late tijdstip. Sommige automobilisten hadden hun banden al lek gereden. Tot nu toe heeft de “eigenaar” van de glasplaten zich nog niet bij de politie gemeld.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren