Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
16 files van totaal 60 km

Poes maakt flinke val tijdens reddingpoging

Toegevoegd: 13-09-2007, 02.21 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De poes van een Middelburgse familie heeft woensdag aan het einde van de middag een flinke valpartij gemaakt tijdens een reddingspoging door de brandweer.

Het diertje werd al sinds zondag vermist. Toen de poes werd gevonden, bevond deze zich op de bovenste takken van een boom bij een woning aan de Bluesroute in de nieuwbouwwijk Mortiere. Al snel werden de dierenambulance en de Stadsgewestelijke brandweer ter plaatse gstuurd.

Met behulp van de ladderwagen werd een poging ondernomen om het diertje te redden. Toen het bakje aan de ladder naderde, liep het dier echter steeds verder weg. Tijdens de reddingspoging maakte het diertje plotseling een flinke val en kwam de poes terrecht op een harde, stenen ondergrond. Toen de hulpverleners naderden schoot het diertje weg. Daarop werden zoekslagen gemaakt in de omgeving.

Na tien minuten werd de poes weer gevonden. Omdat het dier flinke verwondingen had, werd deze met enige spoed per dierenambulance naar een dierenarts in de omgeving gebracht. Over de huidige toestand van het diertje is niets bekend.

Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren