Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
14 files van totaal 56 km

Grote schade bij dubbele woningbrand

Toegevoegd: 13-09-2007, 20.14 uur
Door: Roland de Jong & Omroep Zeeland

TERNEUZEN - In een woning in het gehucht Spui, nabij Terneuzen, heeft donderdagochtend tot twee keer toe brand gewoed. Er ontstond grote schade.

Buren ontdekten de eerste brand rond 09.00 uur. Een blusvoertuig en een hoogwerker werden ingezet om het vuur te bestrijden. In het pand troffen de spuitgasten een smeulende magnetron aan.

Een kleine twee uur later werd ontdekt dat er wederom brand was uitgebroken in de woning. Dit keer werden twee blusvoertuigen en de hoogwerker ingezet.

Zowel het dak als de woonkamer en de keuken van het pand hebben grote schade opgelopen. Volgens de brandweer loopt deze in de tienduizenden euro's.

De bewoners van de woning bleven ongedeerd, want zij zijn met vakantie.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren