Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
14 files van totaal 49 km

Beheerder rijdt inbreker klem bij Goese Golf

Toegevoegd: 14-09-2007, 17.16 uur
Door: Roland de Jong

GOES - Bij de Goese Golf in Goes is in de nacht van donderdag op vrijdag een inbreker op heterdaad betrapt en vervolgens klemgereden.

De melding van de inbraak kwam rond 00.40 uur binnen bij de meldkamer van de politie. Toen agenten ter plaatse kwamen, bleek dat de inbreker mogelijk nog in het pand zat. Nadat de politie het pand met de koplampen van een surveillanceauto in het licht had gezet, gingen zij richting het pand.

Al snel hoorden de agenten geschreeuw. Toen zij op het geluid afgingen, bleek dat de beheerder van het terrein de inbreker had aangehouden. Hij werd door de man in bedwang gehouden. De inbreker, een 41-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats, wilde er vandoor gaan met een volgeladen auto. De beheerder had hem echter met zijn auto klemgereden en hem het vluchten belet.

In de auto van de inbreker lag onder meer gestolen kleding, golftassen en golfclubs.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren