Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Brandmelding Roosevelt Academy M'burg

Toegevoegd: 14-09-2007, 22.32 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De Stadsgewestelijke brandweer Vlissingen/Middelburg is vrijdagmiddag uitgerukt voor een brandmelding in een pand van de Roosevelt Academy in Middelburg.

Volgens omstanders was rond 12.55 uur in de kelder een stofwolk ontstaan tijdens werkzaamheden. Hierop was een handbrandmelder ingedrukt en zodoende werden een blusvoertuig en een redvoertuig gealarmeerd.

In eerste instantie was de Middelburgse ladderwagen niet inzetbaar vanwege een hulpverlening in Vlissingen, daarom werd de hoogwerker van Vlissingen gealarmeerd. Het Middelburgse voertuig was echter al snel weer uitrukgereed en daarom werd de inzet van het Vlissingse voertuig geannuleerd.

De brandweer hoefde ter plaatse niet veel te doen.

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren