Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
18 files van totaal 64 km

Vrouw mishandeld bij parkeerplaats

Toegevoegd: 15-09-2007, 06.24 uur
Door: Politie Zeeland

VALKENISSE - Politie Zeeland is op zoek naar getuigen van een mishandeling van een vrouw door een man op zaterdagochtend 8 september tussen 07.00 uur en 9.30 uur bij de parkeerplaats bij een camping aan de Valkenisseweg in Valkenisse.

De politie is vooral op zoek naar een vrouw die langsliep met twee grote donkerbruine honden met een korte vacht die richting parkeerautomaat liep en daar even bleef staan. De mishandelde vrouw, die op de grond zat, riep naar de vrouw met de honden: “Help me, mevrouw”.

De politie verzoekt de vrouw die langsliep met de honden en eventuele andere getuigen zich te melden op het politiebureau of te bellen naar nummer 0900-8844.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren