Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Ernstig ongeluk Delingsdijk Kerkwere

Toegevoegd: 16-09-2007, 21.34 uur
Door: Roland de Jong

KERKWERVE - Bij een aanrijding op de Delingsdijk in Kerkwerve is zaterdagochtend een 63-jarige automobilist uit Zierikzee zwaargewond geraakt.

De man reed rond 08.45 uur over de Delingsdijk, komende uit de richting van Brouwershaven toen hij plotseling rechts van de dijk reed en tot stilstand kwam in een sloot. Direct werden de ambulancedienst, de brandweer en traumahelikopter ter plaatse gestuurd.

Het slachtoffer is door de brandweer uit de auto gehaald. De man is met onbekend letsel per ambulance overgebracht naar het Oosterscheldeziekenhuis in Goes. De auto van de man liep flinke schade op en is afgevoerd door een bergingsbedrijf.

Volgens de politie vond het ongeluk hoogstwaarchijnlijk plaats nadat de man onwel was geworden achter het stuur.

Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren