Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Gewonde bij botsing tussen drie auto's

Toegevoegd: 16-09-2007, 21.43 uur
Door: Politie Zeeland

SLUISKIL - Vrijdagmiddag rond 13.45 uur vond er op de N252 in Sluiskil een kop-staart aanrijding plaats waarbij drie auto’s betrokken raakten.

Een 53-jarige automobiliste uit Sas van Gent reed over de N252 komende uit de richting van Sluiskil. Toen ze remde, bracht de 67-jarige automobiliste uit de gemeente Terneuzen, die achter haar reed, haar personenauto ook tot stilstand.

Een 30-jarige bestuurder van een bestelauto uit Polen, die daar achter reed, kon niet meer op tijd tot stilstand komen. Door de aanrijding botsten alle voertuigen tegen elkaar. De 67-jarige automobilist hield aan de aanrijding nekklachten over.

Ze is overgebracht naar ziekenhuis de Honte in Terneuzen.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren