Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
14 files van totaal 49 km

Paraglider klapt op caravans Valkenisse

Toegevoegd: 17-09-2007, 02.56 uur
Door: Politie Zeeland

BIGGEKERKE - Zondagochtend rond 09.35 uur is een 67-jarige paraglider uit Hagen (D) op camping Valkenisse in Biggekerke gewond geraakt.

De man was op het strand aan het paragliden en werd door de wind, de duinen over, de camping op geblazen. Hij landde eerst glijdend op een caravan en werd vervolgens verder geblazen naar een caravan die daar tegenover stond.

Zijn chute bleef achter deze caravan hangen waarna de man op de grond tot stilstand kwam. De ambulance en de traumahelikopter werden gewaarschuwd. De traumahelikopter is later afgemeld omdat de verwondingen van de paraglider leken mee te vallen.

Hij is, vermoedelijk met een hersenschudding, per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De twee caravans raakten beschadigd.

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren