Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Vrouw lichtgewond bij ongeluk in Tholen

Toegevoegd: 17-09-2007, 02.52 uur
Door: Politie Zeeland

THOLEN - Zaterdagmiddag rond 14.10 uur vond erop de kruising (rotonde) Nieuwe Postweg, Oud Vossemeersedijk in Tholen een aanrijding plaats tussen een personenauto en een motorfiets.

De 53-jarige bestuurder van de personenauto uit Tholen reed over de Nieuwe Postweg komende uit de richting van Halsteren. Op de kruising/rotonde verleende hij geen voorrang aan de voor hem van links komende 45-jarige bestuurster van de motorfiets uit Tholen.

Zij reed al op de rotonde komende uit de richting van Oud Vossemeer en gaande in de richting van Tholen. De vrouw is door ambulancepersoneel onderzocht maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

Ze hield aan de aanrijding wat schrammen over.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren