Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
15 files van totaal 60 km

Man met nekklachten na eenzijdig ongeluk

Toegevoegd: 17-09-2007, 03.30 uur
Door: Roland de Jong

POORTVLIET - Bij een ongeluk op de Bramgroeneweg in Poortvliet is zondagmiddag rond 15.00 uur één persoon gewond geraakt.

Door nog onbekende oorzaak raakte de bestuurder van een auto, die vanuit Sint-Annaland richting Poortvliet reed, met zijn wielen in de berm. Het voertuig schoot hierna over het fietspad en belandde in een sloot.

De inzittende van de auto kon op eigen kracht uit het voertuig komen. De agenten van een toevallig passerend politiebusjes verleenden eerste hulp, in afwachting van de komst van een ambulance. De man klaagde over pijn in zijn nek en is per ambulance voor controle naar het ziekenhuis gebracht.

De auto van de man is weggesleept door een bergingsbedrijf. Het voertuig is vermoedelijk total loss.

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren