Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
19 files van totaal 70 km

Man zwaargewond bij ongeval Scheldepoort

Toegevoegd: 17-09-2007, 20.00 uur
Door: Roland de Jong

RITTHEM - Op de scheefswerf van Scheldepoort aan de Ritthemsestraat in Ritthem is maandagmiddag een man met zijn hand bekneld komen te zitten op een schip.

De man, een 52-jarig bemanningslid, kwam rond 15.30 uur met zijn hand vast te zitten in een lier op het schip. De Stadsgewestelijke brandweer heeft de lier met een spreider uit elkaar gedrukt waardoor de man zijn hand weer kon lostrekken.

Het slachtoffer is per ambulance met letsel aan zijn hand naar het ziekenhuis in Goes vervoerd. De komst van de gealarmeerde traumahelikopter uit België werd nog voordat deze ter plaatse was gecancelled. De brandweer kon rond 16.30 uur weer terugkeren.

Hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren is niet bekend.

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren