Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
17 files van totaal 64 km

Gewonden bij ongeluk A58 Heinkenszand

Toegevoegd: 17-09-2007, 22.22 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong

HEINKENSZAND - Bij een aanrijding op de A58 bij Heinkenszand zijn maandagavond drie personen gewond geraakt.

Door nog onbekende oorzaak kwamen rond 21.15 uur tijdens een fikse regenbui twee personenauto's met elkaar in botsing. Het ongeluk vond ter hoogte van hectometerpaaltje 154,9 plaats op de linker baan, met rijrichting Bergen op Zoom.

Ambulances uit Goes en Zierikzee, een tankautospuit en een hulpverleningsvoertuig uit Goes en diverse voertuigen van politie en rijkswaterstaat gingen ter plaatse om hulp te verlenen en een omleiding te regelen. De A58 werd na de botsing volledig afgesloten vanaf de afslag Heinkenszand.

De gewonden zijn met de ziekenwagens naar ziekenhuizen in de regio vervoerd. Over de aard en de ernst van het letsel van de slachtoffers is niets bekend. Ook is de exacte oorzaak van de aanrijding nog niet bekend.

De beide voertuigen liepen flinke schade op.

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren