Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
17 files van totaal 65 km

Politieonderzoek na vondst stoffelijk overschot

Toegevoegd: 18-09-2007, 09.55 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De politie heeft maandagavond urenlang onderzoek gedaan in en rond een woning aan de Vlissingse Bonedijkestraat.

Aanleiding was de vondst van een stoffelijk overschot van een vrouw in de woning. Omdat na de vondst, die rond 17.10 uur werd gedaan, niet duidelijk was of er sprake was van een misdrijf werd de technische recherche ingezet, aldus politiewoordvoerster M. Vis.

De Stadsgewestelijke brandweer is ter plaatse geweest om bouwlampen te brengen. De Regionale Ondersteunings Groep (ROG) van de politie was aanwezig om de technisch rechercheurs te assisteren bij hun onderzoek.

Het onderzoek werd rond 01.00 uur voltooid. Volgens de politie is vast komen te staan dat er sprake was van een natuurlijke dood.

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren