Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Explosiegevaar bij grote brand Vlissingen

Toegevoegd: 18-09-2007, 20.45 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Bij een grote brand in een loods aan het Verholen Vliet in Vlissingen is dinsdagavond enige tijd sprake geweest van explosiegevaar.

De brand brak rond 20.00 uur uit. Direct was er sprake van zware rookontwikkeling. Meteen na de eerste melding alarmeerden de centralisten van de Regionale Alarmcentrale Zeeland twee blusvoertuigen en een hoogwerker. Later werden ook nog een extra blusvoertuig, een haakarmvoertuig, een verbindingswagen en een ambulance ter plekke gestuurd.

Explosiegevaar
Ter plaatse bleek dat er niemand gewond was geraakt. De ambulance bleef nog wel enige tijd stand-by staan. Snel na het ontstaan van de brand werd de omgeving volledig afgezet. Volgens de politie was dit noodzakelijk in verband met explosiegevaar. Het vuur was echter snel onder controle omdat de Vlissingse brandweer aan het oefenen was toen de brand uitbrak.

Volgens de brandweer zijn bij de brand vier auto's in vlammen opgegaan. De schade loopt zeker in de duizenden euro's. Over de oorzaak van de brand is nog niets bekend.

Foto'sReageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren