Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
16 files van totaal 59 km

Poederbrief op gemeentehuis Tholen

Toegevoegd: 19-09-2007, 17.13 uur
Door: Roland de Jong

SINT MAARTENSDIJK - Op het gemeentehuis van de gemeente Tholen in Sint-Maartensdijk is woensdagmorgen rond 11.00 uur een poederbrief bezorgd. Zes medewerkers moesten tijdelijk in quarantaine.

Nadat bleek dat er uit een brief een witte stof lekte, werden direct de hulpdiensten ingeschakeld. Om eventuele besmetting van anderen te voorkomen werden de personen die zich in de directe omgeving bevonden direct apart gehouden.

Antrax
Nadat de brief was veiliggesteld werd deze vervoerd naar een gespecialiseerd labortatorium in Lelystad. Uit het onderzoek is inmiddels gebleken dat het niet ging om de gevaarlijke stof antrax, aldus de politie. Nader onderzoek moet uitwijzen welke stof het wel was.

Na een medische controle konden de zes medewerkers naar huis. De politie heeft een onderzoek ingesteld naar de herkomst van de brief.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren