Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
17 files van totaal 63 km

Aanrijding met beknelling N59 valt mee

Toegevoegd: 20-09-2007, 11.27 uur
Door: Roland de Jong

KERKWERVE - Op de Provinciale weg (N59) bij Kerkwerve is donderdagochtend een aanrijding gebeurd. In eerste instantie sprak men van een beknelling, maar dat bleek niet het geval.

Het ongeluk deed zich rond 11.20 uur voor nabij hectometerpaaltje 5,2. Volgens de politie is een auto in een sloot beland na een botsing met een andere auto. Brandweerploegen uit Kerkwerve, Zierikzee en Bruinisse werden gealarmeerd om hulp te verlenen.

Al snel bleek echter dat de situatie meeviel, dat er niemand bekneld zat en dat er zelfs geen sprake was van ernstige verwondingen. Zodoende werd de komst van de brandweer geannuleerd. De beide auto's liepen wel enige schade op.

De oorzaak van de botsing is onbekend.

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren