Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
15 files van totaal 59 km

Gewonde en auto over de kop bij forse botsing

Toegevoegd: 21-09-2007, 09.20 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Bij een forse aanrijding op de Nieuwe Vlissingseweg (N661) bij Vlissingen is donderdagavond een personenauto over de kop gevlogen. Eén persoon raakte gewond.

De aanrijding vond rond 21.40 uur plaats nabij hectometerpaaltje 2,9 op de rijbaan van Middelburg richting Vlissingen. Een 19-jarige Middelburger reed op dat moment over de linkerrijstrook. Nadat hij enkele auto's had ingehaald, stuurde hij weer naar rechts. Op het laatste moment zag hij dat naast hem nog een auto reed.

De man gaf een ruk aan het stuur maar kon een botsing met de auto, bestuurd door een 28-jarige Middelburgse, toch niet voorkomen. De auto van de vrouw sloeg door de botsing over de kop. De auto van de man kwam in de berm tot stilstand.

De Middelburgse vrouw liep door het ongeval verwondingen op. Zij werd door het team van een ambulance uit Middelburg overgebracht naar het ziekenhuis in Vlissingen. Over haar exacte letsel is bij de politie niets bekend. Bergingsbedrijf Kuzee heeft de auto's geborgen.

Door de botsing was de Nieuwe Vlissingseweg tussen het bedrijventerrein Vrijburg en de kruising met de Zuidbeekseweg afgesloten voor verkeer rijdende richting Vlissingen. In de andere richting was in eerste instantie één baan afgesloten. Later werd ook dit gedeelte tijdelijk volledig afgesloten.

Rond 23.00 uur was de weg weer helemaal vrij.

Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren