Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
17 files van totaal 61 km

Nekklachten na aanrijding op kruising M'burg

Toegevoegd: 21-09-2007, 09.24 uur
Door: Roland de Jong & Politie Zeeland

MIDDELBURG - Bij een aanrijding op de kruising van de Torenweg met de Schroeweg in Middelburg is vrijdagochtend één persoon gewond geraakt.

Rond 08.35 uur kwamen een vrachtwagen en een personenauto met elkaar in botsing op het weggedeelte ter hoogte van de McDonald's, met als rijrichting Middelburg. De 46-jarige bestuurder van de truck, woonachtig in Driebergen-Rijsenburg, stond stil bij de verkeerslichten achter de auto van een 45-jarige vrouw uit Arnemuiden.

Beiden stonden voorgesorteerd om linksaf te slaan, richting de Torenweg. Toen de verkeerslichten voor rechtdoorgaand verkeer op groen sprongen, trok de vrachtwagenchauffeur op. Hij had niet in de gaten dat de verkeerslichten voor linksaf nog op rood stonden waardoor hij achterop de auto van de 45-jarige vrouw botste.

Bij het ongeluk liep de bestuurster van de personenauto nekklachten op. Het slachtoffer werd met een Middelburgse ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Voor zover bekend raakte de vrachtwagenchauffeur niet gewond. De vrouw kon het ziekenhuis na onderzoek weer verlaten.

Volgens de politie is de auto van de vrouw total loss. De vrachtwagen liep lichte schade op.

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren