Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
21 files van totaal 75 km

Man vliegt met vrouw en kind over de kop

Toegevoegd: 21-09-2007, 10.39 uur
Door: Politie Zeeland

TERNEUZEN - Tijdens een eenzijdig ongeval is donderdagavond rond 19.15 uur de auto van een 27-jarige Terneuzenaar op de kop beland.

Op de rotonde Guido Gezellestraat/Rooseveltlaan verloor hij de controle over het stuur waarna hij de verhoogde middenberm opreed. Nadat hij een lantaarnpaal omver reed, kwam zijn auto op de kop tot stilstand.

De 27-jarige bestuurder, zijn evenoude vrouw en zijn 3-jarig dochtertje, werden door omstanders uit de auto geholpen. De vrouw en haar dochtertje zijn voor de zekerheid meegenomen naar het ziekenhuis maar bleken later geen letsel te hebben opgelopen bij het ongeval.

Omdat de adem van de 27-jarige Terneuzenaar naar alcohol rook werd van hem een blaastest afgenomen. Hieruit bleek dat hij met teveel alcohol op achter het stuur had gezeten. Hij werd overgebracht naar het politiebureau waar zijn rijbewijs werd ingevorderd.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren