Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Aanhoudingen na mishandeling Vlissingen

Toegevoegd: 21-09-2007, 14.48 uur
Door: Politie Zeeland

VLISSINGEN - De politie heeft deze week twee 12-jarige jongens uit Vlissingen aangehouden voor mishandeling van een 12-jarige plaatsgenoot.

Het slachtoffer fietste op dinsdagmorgen 11 september omstreeks 08.15 uur over het Bunkerpad in Vlissingen. Tijdens het passeren van een aantal jongeren werd hij zonder aanleiding door hen geschopt en geslagen.

Doordat een groepje andere scholieren tussen het slachtoffer en zijn belagers ging staan, kon erger worden voorkomen. De twee Vlissingse jongens zijn aangehouden en voorgeleid aan de rechter-commissaris aan wie ze zich moesten verantwoorden.

Inmiddels zijn ze onder strenge voorwaarde naar huis gestuurd. Bij een volgend strafbaar feit zal de politie direct contact opnemen met justitie.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren