Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
19 files van totaal 70 km

Politie houdt reeks alcoholcontroles

Toegevoegd: 22-09-2007, 10.29 uur
Door: Politie Zeeland

MIDDELBURG - In de nacht van vrijdag op zaterdag zijn op diverse plaatsen in Zeeland alcoholcontroles gehouden.

In de gemeente Tholen werd gecontroleerd op de Grindweg in Tholen, in Oud Vossemeer, de N657 in Sint Philipsland, Veilingweg in Sint-Annaland, Haven in Sint Maartensdijk en op de Nieuwe Postweg. In totaal werden 97 blaastesten afgenomen waarvan één (beginnende) bestuurder met teveel alcohol op achter het stuur zat.

In Goes en omgeving moesten afgelopen nacht 77 bestuurders een blaastest afleggen. Hiervan hadden 2 teveel alcohol op. De controles werden gehouden op de Nieuwe Rijksweg in ’s Heer Hendrikskinderen, Vierwegen in Kapelle en de Patijnweg in Goes.

Rondom Terneuzen werden 85 blaastesten afgenomen. Hier had één bestuurder teveel alcohol op. De controles werden gehouden op de Nieuwendijk in Axel, Mr. F.J. Haarmanweg en de Buitenhaven in Terneuzen en op de Westkade in Sas van Gent.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren